Πληροφορίες για iPhone, iPod, iPad

Επισκευή iPhone, iPod, iPad.

Αναμφίβολα η Apple έχει κατακτήσει την αγοραστική εμπιστοσύνη κυρίως του δυτικού κόσμου, κατορθώνοντας να κάνει τα προϊόντα της life status. Σε αυτό έχει συμβάλει κατά πολύ η δίψα που έχει να αγοράζει σχεδόν αμέσως οτιδήποτε τεχνολογικά καινούριο και κορυφαίο και να βάζει σε αυτό το όνομά της, μιας και η ίδια δεν παράγει τεχνολογία πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και του software. Η μεγαλύτερη επιτυχία της Apple όμως οφείλεται στις πρωτοποριακές μεθόδους του marketing, στις ίδιες μεθόδους όμως οφείλεται δυστυχώς και η πολιτική που έχει για την επισκευή, ακολουθώντας πλήρως την Αμερικάνικη φιλοσοφία του υπερκαταναλωτισμού και του ο 'τι χαλάει πρέπει να πετιέται.
Κάπου εκεί καλούμαστε εμείς να καλύψουμε αυτό το κενό, δίνοντάς σας την δυνατότητα να επισκευάσετε την αγαπημένη σας συσκευή χωρίς να ξοδέψετε το υπερβολικό ποσό αντικατάστασης.

 

Όλη η αλήθεια για τα ανταλλακτικά Apple.

Μήπως κάνοντας έρευνα για να επισκευάσετε την Apple συσκευή σας διαβάζετε ότι όλοι χρησιμοποιούν ΟΕΜ γνήσια ανταλλακτικά ; Έχετε σκεφτεί ότι η επιμονή περί γνησιότητας έγκειται στην περίφημη τακτική του "Κάνε τον πελάτη να πιστέψει ότι αυτό που αγόρασε είναι αυτό που πραγματικά ήθελε" και του "Σημασία δεν έχει τι πουλάς αλλά πώς το πουλάς....." ; Αυτή η τακτική εξαπάτησης όμως είναι και η τακτική της "αρπαχτής" και εκτός αυτού δυσφημείται το επάγγελμά μας αφού παρέχονται κατώτερης ποιότητας υπηρεσίες. Αν παρ' όλα αυτά σας πείσουν, θα θέλαμε να κάνετε μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο για το πώς να ξεχωρίσετε το γνήσιο από το αντίγραφο. Για παράδειγμα στο παρακάτω video σας δείχνουμε έναν πολύ εύκολο τρόπο να διαπιστώσετε την γνησιότητα των touch/digitizers και τους φορτιστές κακής ποιότητας.
Η Apple λόγω της πολιτικής της να μην επισκευάζει η ίδια τις συσκευές αλλά να τις αντικαθιστά, δεν έχει αναπτύξει δίκτυο διανομής τυποποιημένων ανταλλακτικών, αυτός είναι και ο λόγος που καθιστά δύσκολη την πρόσβαση στα γνήσια ανταλλακτικά. Το MAKE it WORK έχει εξασφαλίσει μια αξιόπιστη πηγή σε αυτά αλλά η τροφοδοσία είναι περιορισμένη. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα και σε περίπτωση έλλειψης θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο αναμονής ή για την αμέσως καλύτερη εναλλακτική επιλογή, η οποία θα είναι από επώνυμη κατασκευάστρια εταιρεία και όχι κακής ποιότητας αντιγραφή σαν και αυτές που έχουν κατακλύσει το ebay.

Επισκευή iPhone

Επισκευή iPhone

Αποκατάσταση του συνόλου των βλαβών.
Επισκευή iPod

Επισκευή iPod

Αποκατάσταση του συνόλου των βλαβών.
Επισκευή iPad

Επισκευή iPad

Αποκατάσταση του συνόλου των βλαβών.

MAKE it WORK

Διεύθυνση: Καποδιστρίου 5 Αιγάλεω, 1ος Όροφος - Τ.Κ. 12241 (Πλησίον Μετρό Αιγάλεω) - Τηλέφωνο: 2105313275 - Email: info@makeitwork.gr 
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 π.μ.- 18:00 μ.μ.