ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΑΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Είναι απόλυτα κατανοητό ότι το κινητό σας είναι αναπόσπαστο εργαλείο και σε περίπτωση βλάβης το θέλετε επισκευασμένο το συντομότερο δυνατό. Αν υποκύψετε στις σειρήνες που σας υπόσχονται επισκευή σε μερικά λεπτά ή στον χώρο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι παρακάμπτετε την διαδικασία της * απολύμανσης αλλά κυρίως του εργαστηριακού ελέγχου και αυτό γιατί ο εργαστηριακός εξοπλισμός δεν είναι φορητός και η διαδικασία ελέγχου διαρκεί τουλάχιστον 50 λεπτά.
Δυστυχώς στο επάγγελμά μας έχουν μπει οι "πειρατές" χωρίς την απαραίτητη άδεια άσκησης επαγγέλματος και στην συντριπτική τους πλειοψηφία αυτοί οι επισκευαστές δεν έχουν τον κατάλληλο εργαστηριακό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα η συσκευή μετά από σύντομο χρονικό διάστημα να ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα. Αυτό συμβάλει στην φήμη " αν χαλάσει πέτα το γιατί μετά θα χαλάει συνέχεια" και χάνεται η αξιοπιστία στο κομμάτι που λέγεται "επισκευή" . Για την προστασία λοιπόν του επαγγέλματός μας, θα θέλαμε να σας παρακινήσουμε να ζητάτε μια επίσκεψη στο εργαστήριο (ακόμη και αν δεν έχετε επιλέξει εμάς) για να βεβαιωθείτε ότι πίσω από τις μεγάλες υποσχέσεις δεν υπάρχει απλά ένα set κατσαβιδιών και ένα κολλητήρι σε ένα με δύο πάγκους.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες παραλαβής και παράδοσης της συσκευής στον χώρο σας και μάλιστα αυθημερόν εντός λεκανοπεδίου Αττικής. Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε στον χώρο μας (2 λεπτά από το μετρό Αιγάλεω), να σας ξεναγήσουμε στους χώρους των επιστημονικών εργαστηρίων μας και το συντομότερο δυνατό να ολοκληρώσουμε την επισκευή **.

 

Γιατί είναι σημαντικός ο εργαστηριακός έλεγχος;

Μετά την επισκευή , ακόμη και αν δεν αντικαταστάθηκε κάποιο ανταλλακτικό ή όσο απλή και να ήταν η βλάβη , θα πρέπει να γίνουν 2 βασικές διαδικασίες ελέγχου:
Inspection: Είναι μια διαδικασία που ελέγχει τη φυσική ακεραιότητα της συσκευής, την ορθή γεωμετρική θέση των εξαρτημάτων κατά την συναρμολόγηση και πιστοποιεί ότι αυτό συμβαδίζει με τους αναγκαίους όρους ασφάλειας και απόδοσης, που επιβάλλουν η νομοθεσία και ο κατασκευαστής. Πιο συγκεκριμένα γίνονται οι εξής ενέργειες: Οπτικός έλεγχος και επαλήθευση της κάθε λειτουργίας, καθώς και λήψη μετρήσεων, για την εξακρίβωση της μηχανικής, θερμικής, χημικής και ραδιολογικής ασφάλειας. Επίσης γίνεται έλεγχος των σημαντικών χαρακτηριστικών απόδοσης, έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή και ο σκοπός χρήσης του μηχανήματος.

Calibration: Με αυτή τη διαδικασία ελέγχεται η ακρίβεια της συσκευής στο σύνολο των λειτουργιών της, με τη χρήση κατάλληλου ελεγκτικού εξοπλισμού και με προοδευτικές ρυθμίσεις έτσι ώστε το επίπεδο ακριβείας να συμπίπτει με το επιθυμητό. Συνήθως διακρίβωση απαιτούν οι μεταβλητές που ρυθμίζουν την κατανάλωση ενέργειας, την φόρτιση και κάθε είδους εκπομπή ή λήψη ( GSM/3G/LTE/WiFi/BT/NFC)

*Αν έχει ζητηθεί. Σε βλάβες όπως η υγρασία και κόστη άνω των 50€ η υπηρεσία απολύμανσης γίνεται δωρεάν χωρίς να ζητηθεί.
**Υπάρχουν περιπτώσεις που ίσως η συσκευή χρειαστεί να παραμείνει περισσότερο της 1 ημέρας.

MAKE it WORK

Διεύθυνση: Καποδιστρίου 5 Αιγάλεω, 1ος Όροφος - Τ.Κ. 12241 (Πλησίον Μετρό Αιγάλεω) - Τηλέφωνο: 2105313275 - Email: info@makeitwork.gr 
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 π.μ.- 18:00 μ.μ.