Επισκευή iPad Pro 9.7" - Servive iPad Pro 9.7"

Επισκευή iPad Pro 9.7" - Servive iPad Pro 9.7"

Tο Apple iPad Pro 9.7" είναι το μικρότερο μοντέλο της σειράς PRO με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το Apple Pencil που δίνει μια σειρά από νέες δυνατότητες αλλά κυρίως λεπτομέρεια στην σχεδίαση. Και σε αυτό το μοντέλο συνεχίζεται ο στιβαρός τρόπος κατασκευής των νέων iPad όπου πλέον η κατασκευή του αποτελείται από λιγότερα κομμάτια, όχι γιατί του λείπει κάτι αλλά γιατί έχουν ενοποιηθεί αρκετά εξαρτήματα όπως η οθόνη αφής (κρύσταλλο) με την οθόνη ενδείξεων. Αυτή η καινοτομία όμως καθιστά κάποιες βλάβες ασύμφορες για την επισκευή τους (όπως η οθόνη που προαναφέραμε) παρ' όλα αυτά είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε πολλές από τις υπόλοιπες βλάβες. Έτσι λοιπόν αν είχε πτώση σε νερά, δεν φορτίζει ή γενικά αν διαπιστώσατε κάποια δυσλειτουργία, είμαστε έτοιμοι να το επαναφέρουμε σε πλήρη λειτουργική κατάσταση. Η εταιρεία μας θα αναλάβει το σύνολο των ενεργειών για την άμεση αποκατάσταση, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί την παραμικρή μετακίνησή σας από τον χώρο σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ για την διαδικασία παραλαβής και παράδοσης.
Βλάβες και εργασίες επισκευής iPad Pro 9.7" - service iPad Pro 9.7" :
. Αντικατάσταση κεραίας GSM/3G/4G (Cellular model)
. Επισκευή σήματος / όταν δεν έχει σήμα / χάνει το σήμα το iPad pro 9.7" (Cellular model)
. Αντικατάσταση κεραίας WiFi
. Αλλαγή μπαταρίας iPad pro 9.7" - Πρόβλημα χαμηλής αυτονομίας
. Αντικατάσταση βάσης φόρτισης - dock - επισκευή υποδοχής φορτιστή, USB cable κλπ
. Αντικατάσταση - επισκευή πλήκτρων iPad pro 9.7"
. Αντικατάσταση jack ακουστικών - επισκευή υποδοχής ακουστικών iPad pro 9.7"
. Αντικατάσταση εξωτερικών εξαρτημάτων και καλυμμάτων iPad pro 9.7"
. Πλήρη αποκατάσταση και επαναφορά από βλάβες που προκλήθηκαν από υγρασία. Διαβάστε εδώ τι πρέπει να κάνετε άμεσα σε αυτή την περίπτωση για να περιοριστεί η οξείδωση.
. Επισκευή μητρικής / motherboard - επισκευή για όλες τις βλάβες της μητρικής πλακέτας όπως φωτισμός οθόνης, αδύναμο σήμα WiFi, γκρι διακόπτης ενεργοποίησης WiFi στο μενού, έχει χαθεί το ΙΜΕΙ, σήμα, υγρασία και πολλές άλλες
. Αντικατάσταση κάμερας - επισκευή κάμερας iPad pro 9.7"
. Ανάκτηση δεδομένων iPad pro 9.7" σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται η συσκευή. Διαβάστε περισσότερα...
Στα εργαστήρια μας με την περάτωση των εργασιών επισκευής iPad pro 9.7" και service iPad pro 9.7" πραγματοποιούνται:
Δύο πολύ βασικές διαδικασίες ελέγχου: inspection και calibration
Με τις διαδικασίες αυτές γίνεται έλεγχος των σημαντικών χαρακτηριστικών απόδοσης, έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή και ο σκοπός χρήσης της συσκευής. Επίσης γίνεται επαλήθευση της κάθε λειτουργίας, καθώς και λήψη μετρήσεων, για την εξακρίβωση της μηχανικής, θερμικής, χημικής και ραδιολογικής ασφάλειας.
Διαβάστε γιατί είναι σημαντικές αυτές οι διαδικασίες ελέγχου...
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος επισκευής ipad pro 9.7" και τιμές επισκευών ipad pro 9.7", service και ανταλλακτικών ipad pro 9.7" δείτε τον τιμοκατάλογο επισκευής ipad pro 9.7"

Ανταλλακτικά Apple

MAKE it WORK

Διεύθυνση: Καποδιστρίου 5 Αιγάλεω, 1ος Όροφος - Τ.Κ. 12241 (Πλησίον Μετρό Αιγάλεω) - Τηλέφωνο: 2105313275 - Email: info@makeitwork.gr 
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 π.μ.- 18:00 μ.μ.