ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Make it Work

Επισκευές iPhone, iPad, LG, Samsung, Laptop, Smartphones.
Επιστημονικά εργαστήρια μελετών & επισκευών συσκευών τεχνολογίας.
Ανάκτηση δεδομένων.Η παραλαβή και παράδοση της συσκευής είναι δωρεάν και γίνεται από εμάς στον χώρο σας.
(Ερχόμαστε εμείς εντός Αττικής, σας στέλνουμε την ACS στην υπόλοιπη Ελλάδα)
Η ελάχιστη χρέωση ελέγχου είναι 15€ για κινητά τηλέφωνα & tablet και 20€ για φορητούς υπολογιστές και desktops (τελική τιμή με ΦΠΑ) ενώ ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή επιβάρυνση στα πολύ ογκώδη και βαριά δέματα ( Server/desktop/iMAC ). Η ελάχιστη χρέωση δεν ισχύει για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μας, όμως σε περίπτωση μη επισκευής θα υπάρξει η χρέωση των μεταφορικών αν υπάρχουν. Διεύθυνση:
Καποδιστρίου 5  Αιγάλεω, 1ος Όροφος - Τ.Κ. 12241
(Πλησίον Μετρό Αιγάλεω)

Τηλέφωνο: 2105313275
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 π.μ.- 18:00 μ.μ.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και στείλτε το μήνυμά σας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ή για να μας ενημερώσετε για τυχόν παρατηρήσεις σας: Φόρμα Επικοινωνίας.

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα παραλαβής στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβουμε την συσκευή από τον χώρο σας: Φόρμα Παραλαβής.

 

Σημείωμα Συντάκτη

MAKE it WORK

Διεύθυνση: Καποδιστρίου 5 Αιγάλεω, 1ος Όροφος - Τ.Κ. 12241 (Πλησίον Μετρό Αιγάλεω) - Τηλέφωνο: 2105313275 - Email: info@makeitwork.gr 
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 π.μ.- 18:00 μ.μ.