ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ - ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΑΣ

Παραλαβή των συσκευών σας:

Η συσκευή μπορεί να έρθει σε εμάς με δύο τρόπους.
1. Ερχόμαστε και την παραλαμβάνουμε εμείς από τον χώρο σας (εντός λεκανοπεδίου Αττικής) και μάλιστα αν μας ειδοποιήσετε πριν τις 14:00 αυθημερόν. Ο υπάλληλός μας θα εκδώσει δελτίο παραλαβής το οποίο είναι ταυτόχρονα και αποδεικτικό. Στην περίπτωση επαρχίας ή όταν οι διανομείς μας έχουν φόρτο εργασίας ή βρίσκονται μακριά από το δικό σας σημείο θα σας στείλουμε εταιρεία courier (ACS το αυθημερόν εντός Αττικής ισχύει και εδώ).
2. Να μας την φέρετε εσείς. Βρισκόμαστε 2 λεπτά από το μετρό στο Αιγάλεω στην οδό Καποδιστρίου 5 στον 1ο όροφο. Σε αυτή την περίπτωση ζητήστε μας να σας ξεναγήσουμε στους χώρους των επιστημονικών εργαστηρίων μας και το συντομότερο δυνατό θα ολοκληρώσουμε την επισκευή. *

 

Παράδοση των συσκευών σας:

Αν η συσκευή έρθει στα εργαστήρια μας πριν τις 16:00 και αν η φύση της βλάβης δεν απαιτεί επιπλέον χρόνο, σας την επιστρέφουμε στον χώρο σας εντός λεκανοπεδίου Αττικής την ίδια μέρα αφού βεβαίως έχετε εγκρίνει το κόστος επισκευής. Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην επαρχία θα έχετε την συσκευή την επομένη.

Η παραλαβή και παράδοση της συσκευής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Η ελάχιστη χρέωση ελέγχου είναι 15€ για κινητά τηλ. & tablet και 20€ για φορητούς υπολογιστές και desktops (τελική τιμή με ΦΠΑ) ενώ ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή επιβάρυνση στα πολύ ογκώδη και βαριά δέματα ( Server/desktop/iMAC ). Η ελάχιστη χρέωση δεν ισχύει για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μας, όμως σε περίπτωση μη επισκευής θα υπάρξει η χρέωση των μεταφορικών αν υπάρχουν. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο αντί απόδειξης θα πρέπει η συσκευή να συνοδεύεται από δελτίο αποστολής.

* Σημείωση: Υπάρχουν περιπτώσεις που ίσως η συσκευή χρειαστεί να παραμείνει περισσότερο της 1 ημέρας.

Παραλαβή - Παράδοση Κινητών

MAKE it WORK

Διεύθυνση: Καποδιστρίου 5 Αιγάλεω, 1ος Όροφος - Τ.Κ. 12241 (Πλησίον Μετρό Αιγάλεω) - Τηλέφωνο: 2105313275 - Email: info@makeitwork.gr 
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 π.μ.- 18:00 μ.μ.