ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

  • Είμαστε οι πρώτοι στον κόσμο (3rd party developers) που κατασκευάσαμε λογισμικό τεχνικής υποστήριξης για τα κινητά τηλέφωνα SHARP.
  • Είμαστε οι πρώτοι στον κόσμο που συνδημιουργήσαμε μαζί με τον Gecko_UK λογισμικό ανάκτησης του κωδικού ασφαλείας σε iOS συσκευές (iPhone,iPod,iPad) χωρίς να έχει jailbreak, και μάλιστα την εποχή που οι marketing gurus της Apple δήλωναν ότι αυτό είναι αδύνατο.
  • Είμαστε το μοναδικό ερευνητικό εργαστήριο στα Βαλκάνια και ένα από τα τέσσερα σε όλη την Ευρώπη που μπορεί να κάνει ανάκτηση δεδομένων έχοντας στην κατοχή μας μόνο το ολοκληρωμένο μνήμης Flash memory IC, NAND Flash ή eMMC . Η ανάπτυξη περιφερειακών γίνεται από εμάς. Η συγκεκριμένη ικανότητα συμβάλει στον μεγάλο βαθμό επιτυχίας που έχουμε στην ανάκτηση δεδομένων από κινητά τηλέφωνα και USB sticks.
  • Έχουμε μεταλαμπαδεύσει στην τεχνική και τεχνολογική κοινότητα, γνώσεις και διάφορες μεθόδους στην έρευνα βλαβών όπως η ανίχνευση αποκολλημένων στοιχείων στην PCB χωρίς την χρήση επικίνδυνης ακτινοβολίας και ανίχνευση υπέρθερμαινόμενων στοιχείων που λόγο του πολύ μικρού τους όγκου δεν τα διαχωρίζουν οι θερμικές κάμερες.

GX29.jpgGX30i.jpgiOS_PASS_RECOVERY.jpg

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

  • Σε software επίπεδο εκτός των συνηθισμένων μεθόδων επισκευής ( ξεκλείδωμα, αναβάθμιση, αλλαγή γλώσσας κλπ ) έχουμε την δυνατότητα δημιουργίας ή παρέμβασης "μικρό-υπολογιστικών συστημάτων " μιας και είμαστε γνώστες assembly, ARM assembly, Delphi και λοιπών αντίστοιχων low level languages (με τον όρο "low level" εννοούμε πιο κοντά στο δυαδικό σύστημα και όχι την υποτίμηση αυτών ) . Η ικανότητα αυτή μας δίνει εκτός των άλλων και την δυνατότητα κατασκευής γλώσσας όπου η κατασκευάστρια εταιρεία δεν το έχει κάνει (NOKIA,SAMSUNG κλπ ).
  • Σε hardware επίπεδο η ικανότητα επισκευής που έχουμε είναι στην επιφάνεια των 0,1 mm2 ενώ για απλή γέφυρα και μάλιστα από άλλο επίπεδο, είναι 0,01mm , αντίστοιχη δηλαδή με την νευροχειρουργική. Φυσικά είμαστε σε θέση να κάνουμε αλλαγή και ανακατασκευή (reball) BGA, LGA IC's οποιουδήποτε μεγέθους ακόμη και αν είναι επικαλυμμένα με ειδική κόλλα (underfilled) ή γυάλινα . Άλλου τύπου επισκευές "ευκόλως εννοούμενες " τις θεωρούμε δεδομένες και γι' αυτό δεν τις αναφέρουμε......

Padrepair12.jpgP2Pb.jpgP2Pa.jpgP2Pc.jpg

Την ευθύνη για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των αναγραφομένων την φέρει στο ακέραιο το MAKE it WORK και προσωπικά ο συντάκτης-ιδιοκτήτης. Οιαδήποτε δημόσια αμφισβήτηση φέρει και την υποχρέωση της ενημέρωσης-κοινοποίησης προς εμάς, διαφορετικά καλούμαστε να εφαρμόσουμε κάθε δικαίωμα προστασίας της ομαλής λειτουργίας της εταιρείας μας.

MAKE it WORK

Διεύθυνση: Καποδιστρίου 5 Αιγάλεω, 1ος Όροφος - Τ.Κ. 12241 (Πλησίον Μετρό Αιγάλεω) - Τηλέφωνο: 2105313275 - Email: info@makeitwork.gr 
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 π.μ.- 18:00 μ.μ.