ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ - ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ - ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

Αμέσως μετά την άφιξη της συσκευής στον χώρο μας θα γίνει προέλεγχος για την λειτουργικότητα σε επίπεδο χρήστη. Αν βρεθεί επιπλέον πρόβλημα ενημερώνεστε αμέσως και στην συνέχεια η συσκευή περνά στο εργαστήριο. Εδώ ο τεχνικός κάνει διάγνωση της βλάβης και αν είναι περιοδική , μέρη της συσκευής θα υποστούν θερμικό στρες. Αφού γίνει κοστολόγηση ενημερώνεστε άμεσα με SMS και e-mail καθώς όλες οι διαδικασίες καταγράφονται ηλεκτρονικά και μπορείτε να τις ελέγξετε ανά πάσα στιγμή on line. Φυσικά αν διαπιστώσουμε ότι υπάρχει καθυστέρηση στην έγκριση ή απόρριψη του κόστους, θα υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία. Να σημειωθεί ότι μερικές βλάβες απαιτούν περισσότερο χρόνο και ενδέχεται η κοστολόγηση να χρειαστεί μερικές μέρες.

 

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ:

Η παραλαβή και παράδοση της συσκευής είναι δωρεάν και γίνεται από εμάς στον χώρο σας. Η ελάχιστη χρέωση ελέγχου είναι 15€ για κινητά τηλ. & tablet και 20€ για φορητούς υπολογιστές και desktops (τελική τιμή με ΦΠΑ) ενώ ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή επιβάρυνση στα πολύ ογκώδη και βαριά δέματα ( Server/desktop/iMAC ). Η ελάχιστη χρέωση δεν ισχύει για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μας, όμως σε περίπτωση μη επισκευής θα υπάρξει η χρέωση των μεταφορικών αν υπάρχουν.

MAKE it WORK

Διεύθυνση: Καποδιστρίου 5 Αιγάλεω, 1ος Όροφος - Τ.Κ. 12241 (Πλησίον Μετρό Αιγάλεω) - Τηλέφωνο: 2105313275 - Email: info@makeitwork.gr 
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 π.μ.- 18:00 μ.μ.